Kötélpálya

Kötélpálya

 

Tovább a termékhez >>


A kötélpálya a játszótéri eszközök egyik legizgalmasabb darabja, melyet a nagyobb gyerekek is roppant módon élveznek.

A kötélpálya különleges élményt nyújt a gyerekek számára. A hintánál már leírásra került, hogy a repülés élményét adja át a gyerekeknek, a kötélpálya ennek „felturbósított” változata.

Kötélpálya modellek közül léteznek hosszabb és rövidebb darabok, valamint az építési magasság is eltérő lehet, ám mindegyik típusra jellemző, hogy a gyorsaság és a száguldás kalandját élhetik át a felhasználó gyerekek.


Kötélpálya általános jellemzői

A kötélpálya alapja egy induló és egy érkező állvány, mely az egész szerkezet alapját képezi, ezek között helyezkedik el a kötélpálya.

Az állványok magassága és hossza eltérő lehet, ez az egyik jellemzője, mely leginkább meghatározó arra nézve, hogy milyen sebességű lesz majd a lecsúszás és mennyi ideig tartó élményt nyújt.

Az állványokat sík területre vagy emelt dombokra is fel lehet építeni, valamint a két állvány alapja különböző magasságú is lehet, igénytől függően.

Az érkezési állvány csillapító rugóval van ellátva, mely felfogja a becsapódás erejét, ezzel minimálisra csökkentve a baleset lehetőségét a kötélpálya használata közben.


Kötélpálya használata

A kötélpálya eszközt három éves kor felett bármilyen korú gyermek használhatja, akár 14 éves korig. Népszerűségéről meggyőződhet bárki, aki látott már sorban állást játszótéri kötélpálya induló állványánál.

A kötélpálya használata igen egyszerű. Az induló állványnál a gyermek két lába közé veszi a tányérhintát. Amikor úgy érzi megkapaszkodott kellőképpen, akkor elrugaszkodik, és végig csúszik a kötélpályán.

Kapcsolat

4181 Nádudvar, Kabai út 62
Tel: +36 54 480 666  
Fax: +36 54 480 233
Email: polyduct@polyduct.hu
Web: www.jatszoterieszkozok.com

Aktuális akcióink

"PolyductDecor" - BALLON köztéri bútorcsalád


 

_____________________________

POLYgo katalógus

P
olyduct csúszda katalógus

Felületkezelés

Típus játszóterek


Tervezői segédlet


Viszonteladóknak 


Partnereink