Kombinált eszközök


Kéttornyos eszköz I.

 

Tovább a termékhez >>


Kéttornyos eszköz II.DAHLIA

 

Kombinált csúszdavár
Őrtorony


Egyenes csúszda létrával


Készségfejlesztő játékTovább a termékhez >>


MINI játszóvárTovább a termékhez >>A játszóterek kialakítása során az egyik legnépszerűbb termékcsaládot a kombinált eszközök alkotják, melyek a mozgás fajták végtelen lehetőségét biztosítják.

Mi a kombinált eszköz?

Amikor kombinált eszközök kerülnek szóba játszótéri eszközök révén, akkor automatikusan a legtöbb ember a különböző tornyokra gondol, hiszen ezek variációja a legszélesebb spektrumon mozog. A többfunkciós berendezések különböző magasságon található állófelületekből állnak, melyek összehangolhatók többféle elemmel, mint például mászókával, egyensúlyozóval, csúszdával, létrával, mászórúddal, mászófallal, kötéllétrával, köteles lépegetővel stb.

Pontosan a sokrétűsége miatt a kombinált eszközök nagyon jól használható játszótéri eszközök, ezért is van az, hogy minden játszótér alapelemeként megtalálhatóak, amely elfoglaltságot és csoportos játékot nyújt egyszerre több gyerek számára.

Mivel a kombinált eszközök szinte bármilyen formában összehangolhatók, ezért igen nagy variációs lehetőséget biztosítanak a játszóteret tervező szakemberek számára.

 
Kapcsolat

4181 Nádudvar, Kabai út 62
Tel: +36 54 480 666  
Fax: +36 54 480 233
Email: polyduct@polyduct.hu
Web: www.jatszoterieszkozok.com

Aktuális akcióink

"PolyductDecor" - BALLON köztéri bútorcsalád


 

_____________________________

POLYgo katalógus

P
olyduct csúszda katalógus

Felületkezelés

Típus játszóterek


Tervezői segédlet


Viszonteladóknak 


Partnereink