Forgók

Speedy forgó

 
 

Tovább a termékhez >>Forgó tányér
Körhinta
A játszótéri eszközök igen gyakori elemei a forgók, amik szintén a gyermekek kedvencei. A forgók lehetnek olyanok, melyekbe a gyermekek beülnek, esetleg ráülnek, és vannak olyan forgók, melyeken függeszkedve tudnak játszani.


A forgók nyilvánvalóan nagy odafigyelést kívánnak meg ahhoz, hogy biztonságos legyen a használatuk, ezért, mint minden termékünk a forgók is az MSZ EN 1176 szabvány szerint készülnek.

A forgók alapanyaga tűzi-horganyzott acél, mely dupla porfestést kap. A festés UV védelemmel van ellátva, ezáltal hosszú időn át tartós marad a választott és létrehozott színvilág.

Miért fontos a forgók használata a gyerekek számára?

A játszótéri eszközök használata nem csupán örömet okoz a gyermekeknek, de gyakorlatilag igen nagymértékben hozzájárul fejlődésük tempójához és alapvető fizikai és szellemi eredményt okoz, rengeteg mindent befolyásol pozitív irányba.

A játszótéri eszközök közül a forgók használata nagyon meghatározó a gyermekek számára, hogy fejlődjön az egyensúly érzékük. Természetesen, nem a forgó az egyetlen ilyen eszköz, ide tartoznak a hinták és csúszdák is.

Ebből adódóan láthatjuk, hogy nem csupán szórakozási célzattal érdemes ösztönözni gyermekeinket a játszótéri eszközök használatára, hanem azért is, mert erőteljesen befolyásolják fejlődésüket.

Az egyensúly érzék egy olyan érzékelés a gyermek számára, mely ugyanolyan fontos, mint a többi érzékelés, csak nem beszélünk róla annyit, annyira természetesnek vesszük.

Már a magzatnak is van valamilyen szintű egyensúlyérzéke, és ezt folyamatosan észleli az anyaméhen belül. A későbbiekben azután igénye van arra a gyermeknek, hogy ezt tovább fejlessze. Pontosan ez az oka annak, hogy a gyermekek nagyon szeretnek hintázni, körhintázni, forgókon játszani.

Nem utolsó sorban, az agynak azt a részét, mely az egyensúly érzékért felelős, folyamatosan fejlődésre és érésre sarkallják azok az ingerek, melyek a hintákon és forgókon érik a gyermekeket.
Kapcsolat

4181 Nádudvar, Kabai út 62
Tel: +36 54 480 666  
Fax: +36 54 480 233
Email: polyduct@polyduct.hu
Web: www.jatszoterieszkozok.com

Aktuális akcióink

"PolyductDecor" - BALLON köztéri bútorcsalád


 

_____________________________

POLYgo katalógus

P
olyduct csúszda katalógus

Felületkezelés

Típus játszóterek


Tervezői segédlet


Viszonteladóknak 


Partnereink