Labdajátékok


POLYBALL 2,75 m magas (közterület)

 

Tovább a termékhez >>


POLYBALL 2,15 m magas (iskola)

 


POLYBALL 1,85 m magas (óvoda)

 


H-ball labdacsapdaA labda, egy örök életű játékszer, amelyet soha nem lehet megunni. Mióta világ a világ, minden gyerek első számú kedvence!

A labdajátékok roppant fontos részét képezik a gyerekek életének, ezért nagyon fontos, hogy a játszótéri eszközök között legyenek olyan játszó alkalmatosságok, melyek labdajátékok játszására alkalmasak.

A gyerekek, amíg fejlődésben vannak, folyamatosan igénylik a nagyfokú mozgást, ami teljesen természetes, hiszen ez segíti hozzá őket a gyorsabb fejlődéshez.

Amikor egy gyermek túllép a hat éves koron, és elkezdődnek iskolai tanulmányai, drasztikusan lecsökken a mozgással töltött órák száma.

Milyen hatással vannak a labdajátékok a gyerekek fejlődésére

A gyerekek szervezetére számos szempontból befolyással van, hogy mennyire kedveli, és milyen gyakran játssza a labdajátékok valamely formáját.

A labdajátékok segítenek az egyensúlyérzék, a nagyobb térlátás kialakulásában, továbbá hozzájárulnak a kézügyesség fejlődéséhez, és mivel a legtöbb labdajáték csoportosan történik, ezért a szocializálódásban is nagy szerepe van.

Az általunk gyártott labdajátékok, illetve az ehhez kapcsolódó játszótéri eszközök (POLYBALL), a különböző korosztályok számára, eltérő magasságban készülnek.Kapcsolat

4181 Nádudvar, Kabai út 62
Tel: +36 54 480 666  
Fax: +36 54 480 233
Email: polyduct@polyduct.hu
Web: www.jatszoterieszkozok.com

Aktuális akcióink

"PolyductDecor" - BALLON köztéri bútorcsalád


 

_____________________________

POLYgo katalógus

P
olyduct csúszda katalógus

Felületkezelés

Típus játszóterek


Tervezői segédlet


Viszonteladóknak 


Partnereink