Kötélhálós mászókák


Erda

 

Tovább a termékhez >>


6 szögletű MINI6 szögletű MAXI


3 tornyos FORTUNA


Vario system


Vario fantastic


Attighof kötéltorony


ARMIN kötélpiramis


Hajóárbóc


Berghausen


Fortuna fészek


Mászócsillag


Tűzoltóháló


Hexagon mászóerőd

FORTUNA


Fészek erődítmény


Sky-castle


Háztető


MIDI piramis


MAXI piramis


MAXI kombináció


MINI kötélpiramis


JUNIOR kötélháromszögDino piramis XXL


Dino piramis 1


Dino piramis 3Következő


A gyerekek egyik kedvenc eszközei a játszótéri eszközök között a kötélhálós mászókák, aminek elsődleges oka a lehetséges szerepjátékok játszása, ami minden gyerek fantáziavilágát megtölti, és nem utolsósorban fejleszti.


Pontosan ezért olyan népszerűek a kötélhálós mászókák a játszóterek tervezése során, valamint az is óriási előnyt jelent, hogy rengeteg fajtája létezik, és sok más játszótéri eszközzel kombinálható.

Miért fontos a gyerek számára a kötélhálós mászókák használata?

Elsősorban a gyerekek fokozott mozgásigényét hivatott kielégíteni a kötélhálós mászóka, és mivel rengeteg fajtája létezik, így vannak könnyebben megmászható kötélhálós mászókák a kisebb gyerekek részére, és vannak igen komoly, bonyolult építmények a kiskamaszok számára.

Nem csupán a mozgásigény kielégítése miatt fontosak a kötélhálós mászókák, hanem egyéb szervezeti fejlődésben is fontos szerepet játszanak.

A kötélhálós mászókák nagymértékben javítják a gyerekek egyensúlyérzékét, javítják a térbiztonságot, növelik a térlátást, valamint elősegítik a szem, kéz és láb koordináció fejlődését.

A felsoroltakon kívül természetesen növelik a gyermek ügyességét, valamint az erőnlétét is, ami által az immunrendszerük fejlődésére is nagy hatással van.

Szerepjáték a kötélhálós mászókák segítségével

A gyerekek önkéntelenül is szerepjátékokat játszanak, főként, ha csoportosan kerülnek egy játszóterületen belülre. A szerepjátékok nagyon fontosak fantáziaviláguk fejlesztése szempontjából, és mindeközben fizikailag is mozgásra ösztönzi őket a környezet.

A szerepjáték nagyon sokféleképpen játszható, ám a legjobb módja a játszótéri eszközök révén érhető el, mivel a gyerekeknek iskolás koruktól kezdve sokkal kevesebb a mozgással eltöltött idejük, mint az optimális lenne.


Kapcsolat

4181 Nádudvar, Kabai út 62
Tel: +36 54 480 666  
Fax: +36 54 480 233
Email: polyduct@polyduct.hu
Web: www.jatszoterieszkozok.com

Aktuális akcióink

"PolyductDecor" - BALLON köztéri bútorcsalád


Óvodai POLYBALL
KATT A KÉPRE!
_____________________________

POLYgo katalógus
..
,,
.

Típus játszóterek


Tervezői segédlet


Viszonteladóknak 


Partnereink