Kötélhálós mászókák
 
 

6 szögletű MAXI


3 tornyos FORTUNA


Vario system


  

Attighof kötéltorony


ARMIN kötélpiramis


  

Berghausen


Fortuna fészek


Mászócsillag


Tűzoltóháló


Hexagon mászóerőd
 

Fészek erődítmény


 
 

Háztető


MIDI piramis


MAXI piramis


MAXI kombináció


MINI kötélpiramis


 
 

Dino piramis XXL


Dino piramis 1


Dino piramis 3Következő


A gyerekek egyik kedvenc eszközei a játszótéri eszközök között a kötélhálós mászókák, aminek elsődleges oka a lehetséges szerepjátékok játszása, ami minden gyerek fantáziavilágát megtölti, és nem utolsósorban fejleszti.


Pontosan ezért olyan népszerűek a kötélhálós mászókák a játszóterek tervezése során, valamint az is óriási előnyt jelent, hogy rengeteg fajtája létezik, és sok más játszótéri eszközzel kombinálható.

Miért fontos a gyerek számára a kötélhálós mászókák használata?

Elsősorban a gyerekek fokozott mozgásigényét hivatott kielégíteni a kötélhálós mászóka, és mivel rengeteg fajtája létezik, így vannak könnyebben megmászható kötélhálós mászókák a kisebb gyerekek részére, és vannak igen komoly, bonyolult építmények a kiskamaszok számára.

Nem csupán a mozgásigény kielégítése miatt fontosak a kötélhálós mászókák, hanem egyéb szervezeti fejlődésben is fontos szerepet játszanak.

A kötélhálós mászókák nagymértékben javítják a gyerekek egyensúlyérzékét, javítják a térbiztonságot, növelik a térlátást, valamint elősegítik a szem, kéz és láb koordináció fejlődését.

A felsoroltakon kívül természetesen növelik a gyermek ügyességét, valamint az erőnlétét is, ami által az immunrendszerük fejlődésére is nagy hatással van.

Szerepjáték a kötélhálós mászókák segítségével

A gyerekek önkéntelenül is szerepjátékokat játszanak, főként, ha csoportosan kerülnek egy játszóterületen belülre. A szerepjátékok nagyon fontosak fantáziaviláguk fejlesztése szempontjából, és mindeközben fizikailag is mozgásra ösztönzi őket a környezet.

A szerepjáték nagyon sokféleképpen játszható, ám a legjobb módja a játszótéri eszközök révén érhető el, mivel a gyerekeknek iskolás koruktól kezdve sokkal kevesebb a mozgással eltöltött idejük, mint az optimális lenne.


Kapcsolat

4181 Nádudvar, Kabai út 62
Tel: +36 54 480 666  
Fax: +36 54 480 233
Email: polyduct@polyduct.hu
Web: www.jatszoterieszkozok.com

Aktuális akcióink

"PolyductDecor" - BALLON köztéri bútorcsalád


 

_____________________________

POLYgo katalógus

P
olyduct csúszda katalógus

Felületkezelés

Típus játszóterek


Tervezői segédlet


Viszonteladóknak 


Partnereink