Rugós játékok

Lovacska

 

Tovább a termékhez >>


 Motor


Kutyus


Szarvas


 

Robogó


Halacska


 

Csigusz


Oroszlán


Autó


2 személyes autó


2 személyes fóka


2 személyes dínó


2 személyes wipp


  

3 személyes szarvas

 

4 személyes MANDI


4 személyes MAXR
ugós játékok között megtalálható kínálatunkban az egyszemélyes, és a többszemélyes változat is, különböző formákban, karos, illetve beülős kivitelben, igény szerint lehet kiválasztani a rugós játékok azon típusát, mely a legmegfelelőbb a felhasználó számára.

A rugós játékok mindegyike megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak, ami garantálja a rugós játékok használatának biztonságát.

Rugós játékok alapanyagai


A rugós játékok alapanyaga anyagában színezett PE alapanyag, mely UV védelemmel van ellátva, ebből adódóan nem következik be jelentős színváltozás hosszú idő elteltével sem.
A rugó és a rugótartó acélkeret tűzihorganyzott, porfestett felületkezeléssel van ellátva, mely a legerőteljesebb igénybevételnek is ellenáll.

Rugós játékok telepítése


A betonozás előtt az a rúgótartó acélkeret süllyesztésre kerül egy 300 x 300 x 400mm-es munkagödörbe, ezt követőn a rugótartót felöntjük betonnal ami megadja a későbbiekre vonatkozó stabilitását. A betonozás a talaj szintje alatt fejeződik be ezzel is védve a gyermekeket a sérüléstől

Rugós játékok fajtái


A játékfigurák egészen különbözőek. Az egyszemélyes rugós játékok között leggyakoribbak az állatfigurások, emellett vannak autós és motoros kialakításúak.

A két- és többszemélyes rugós játékok közül az autó formák a legnépszerűbbek, de megtalálható bálna és egyéb állatformára kialakított rugós játék is

Az elmúlt években igen erősen elterjedtek a rugós játékok, mint játszótéri eszközök, mivel igen népszerű játékok ezek a gyermekek körében. Nem is igazán van játszótér ma már, ahol ne lennének megtalálhatók a különböző rugós játékok.
 

Kapcsolat

4181 Nádudvar, Kabai út 62
Tel: +36 54 480 666  
Fax: +36 54 480 233
Email: polyduct@polyduct.hu
Web: www.jatszoterieszkozok.com

Aktuális akcióink

"PolyductDecor" - BALLON köztéri bútorcsalád


 

_____________________________

POLYgo katalógus

P
olyduct csúszda katalógus

Felületkezelés

Típus játszóterek


Tervezői segédlet


Viszonteladóknak 


Partnereink