Homokozó eszközök


Szögletes homokozó elem

 

Tovább a termékhez >>


Kör homokozó
Játszóasztal

 

Tovább a termékhez >>


A homokozó eszközök, illetve homokozó elemek a játszótéri eszközök szerves részét képezik, hiszen homokozó nélkül elképzelhetetlen egy játszótér, minden gyermek szeret homokozni.

Homokozó eszközök hatása a gyermekekre!

A homokozás révén a gyerekek gyakorolhatják alkotó készségüket, mivel a formák révén különböző dolgokat építenek homokból. A homokozás azért is nagyon érdekes a gyermek számára, mert ez pont egy olyan játszótéri játék, mely akkor is leköti a gyermek figyelmét, ha egyedül játszik. Amikor azonban többen dolgoznak egy homokból készült formán, általában homokváron, akkor az egymással való együttműködési képességük is fejlődik.

Homokozó eszközök tulajdonságai

A homokozó eszközök úgy vannak megtervezve, hogy annak legyen ülőrésze, így kényelmesebb a tevékenység a gyermekek részére.

A homokozó eszközök úgy vannak kialakítva, hogy biztonságos legyen a gyermekek számára, az erre vonatkozó rendeletek szerint.

A homokozó eszközök színvilága és formai kialakítása is nagyon fontos, hogy érdekes legyen a gyermek számára, hiszen sokkal szívesebben fog játszani, ha tetszik neki az eszköz színvilága.

Homokozó eszközök úgy lettek kialakítva, hogy a homokozás közben a terméket érő igénybevételnek jól ellenálljon. A műanyag alkatrészek UV álló, anyagában színezett PE alapanyagból készülnek alacsony nyomású technológiával, mely nagy rugalmasságot és hosszú élettartamot biztosít a termékeknek. A fémből készült alkatrészeket tűzihorganyzással, dupla porfestéssel felületkezeljük, így garantálva a hosszú élettartamot.

Kapcsolat

4181 Nádudvar, Kabai út 62
Tel: +36 54 480 666  
Fax: +36 54 480 233
Email: polyduct@polyduct.hu
Web: www.jatszoterieszkozok.com

Aktuális akcióink

"PolyductDecor" - BALLON köztéri bútorcsalád


 

_____________________________

POLYgo katalógus

P
olyduct csúszda katalógus

Felületkezelés

Típus játszóterek


Tervezői segédlet


Viszonteladóknak 


Partnereink